TÜRKİYE`NİN MÜHENDİS KIZLARI LİSE PROGRAMI ROL MODEL BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Türkiye`nin Mühendis Kızları Projesi kapsamında yapılan etkinliklere aktif katılım sağlayan okulumuz öğretmen ve öğrencileri; bu kapsamda "Rol Model Buluşmaları" etkinliğine katıldılar.

27.05.2021 618

Mühendislik mesleği kariyer günleri kapsamında 26.05.2021 Çarşamba günü saat 19:00'da Türkiye'nin Mühendis Kızları Lise Programına devam eden öğretmen ve öğrencilerimiz "Rol Model Buluşmaları"nda bir araya geldi.

Rol model mühendislerimizin kariyer öyküleri aracılığıyla öğrencilerimizin farklı mühendislik alanlarını daha yakından tanımalarının, meslek seçimine ilişkin ön yargılarını fark etmelerinin ve mühendislik alanlarını tercih etmelerinde cesaretlenmelerinin hedeflendiği etkinlik verimli bir şekilde tamamlandı.

Okulumuz öğretmeni Nazmiye PINAR koordinatörlüğünde, öğrencilerimiz Ahmet Kağan Keser, Aleyna Sayan, Mert Tuncay Terzi, Güneş Seyhan, Gizemnur Geyik, Bilge Kaçmaz, Esma Rabia Özsaraç, Duru Küçükkaya, Azra Arslan, Ayse Ebrar Baş, Mehmet Yağız Ülkü yanında; değerli velilerimiz de etkinliğe katılım sağladılar.

27-05-202127-05-202127-05-202127-05-2021