TÜRKİYE`NİN MÜHENDİS KIZLARI PROJESİ İLK TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Limak Vakfı sponsorluğunda Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) tarafından yürütülen ve okulumuzun da içerisinde yer aldığı "Türkiye'nin Mühendis Kızları Projesi" çalışmaları kapsamında ilk toplantı gerçekleştirildi.

22.04.2021 295

Limak Vakfı sponsorluğunda Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) tarafından yürütülen ve okulumuzun da içerisinde yer aldığı "Türkiye'nin Mühendis Kızları Projesi" çalışmaları kapsamında Okul Müdür Yardımcımız İlker Erkmen başkanlığında;  yürütücü öğretmenlerimiz Didem Akkaş,Nazmiye PINAR ve gönüllü öğretmenlerimiz Burak Aygün, Hayriye Öner, Özlem Bulut eşliğinde ilk toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda proje sürecinde yapılacak etkinlikler planlanmış, görüş ve önerilere yer verilmiştir. Katılımcı öğretmenlerimize teşekkür ediyor, sürecin kadının mühendislik mesleğindeki yeri konusunda farkındalık yaratarak, öğrencilerimizin gelişimine katkı sunmasını diliyoruz.

22-04-2021