VELİLER İÇİN AYLIK BÜLTEN:

VELİLER İÇİN AYLIK BÜLTEN: "BİZDEN"

Çocukların gelişim sürecinde etkin birer rol model olan velileri, pratik bilgilerle aktif şekilde desteklemek amacıyla "BİZDEN" adlı aylık bülten hazırlandı.

09.12.2019 555

Velileri pratik bilgilerle desteklemek amacıyla hazırlanan "BİZDEN" adlı aylık bülten, velilerine ulaştırılmak üzere öğrencilere dağıtılacak.    "Anne-babaların okuldan beklentileri kabulümüz ancak bizim de beklentilerimiz, önerilerimiz ve tavsiyelerimiz var. Bunun için artık, her ay ilköğretimdeki çocuklarımızın evlerine bu küçük bültenlerden göndermek gibi bir gayretimiz var. Adı 'BİZDEN'. Okuldan aileye, aileden öğrenciye geçen bir etki oluşturması temennimiz." ifadelerini kullanan  Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "BİZDEN" bülteninin çocuklar aracılığıyla velilere gönderileceğini duyurdu.    Haberin devamı için meb.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.