VOCATIONARY PROJESİ eTwinning GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILIM SAĞLADI

Okulumuzda yürütülen eTwinning projelerinden biri olan ve okulumuz öğretmeni Koray Can`ın kurucu ortağı  olduğu "VOCATIONARY" projesi kapsamında Sincan Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE Biriminin düzenlediği e-Twinning Günü "e-Twinning Projelerinin Tanıtım ve Yaygınlaştırması" etkinliğine katılım sağlandı.

Etkinlik kapsamında düzenlenen çevrim içi toplantıda projemizin tanıtımını yapma fırsatı bulan öğretmenimiz Koray Can; öğrencilerimizin yürütülen projedeki çalışmalarını ve yoğun emeklerini de toplantıya katılan tüm eğitimci ve idarecilere anlatma fırsatı buldu. Ayrıca bu çalışmayla yürütülen projenin tanıtımı ve yaygınlaştırılması hedefinde önemli bir etkinlik gerçekleştirilmiş oldu.

Gerçekleştirilen etkinlikten dolayı, Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve ARGE birimine teşekkür ederiz.

12.05.2021 290