WHAT PEOPLE BY LIVE

WHAT PEOPLE BY LIVE "YARIŞMA ETKİNLİĞİ"

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nazif KARAKÖK tarafından yürütülen, What People Live By projesinde bir yarışma etkinliği düzenlendi.

25.05.2021 657

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nazif KARAKÖK tarafından yürütülen What People Live By projesi kapsamında çevrimiçi kahoot etkinliği düzenlendi. Yarışmada projede yapılan etkinlikler hakkında  ve projeye ismini veren Tolstoy'un "İnsan Ne ile Yaşar" adlı romanı ile ilgili sorular soruldu. Değerler eğitimi üzerine yapılan etkinliklerden oluşan proje kapsamında gerçekleştirilen yarışmada  okulumuz 11/A sınıfı  öğrencisi Esma Sarıoğlu birinci oldu. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

25-05-202125-05-2021