WOMEN VOICES eTWINNING PROJESİNDE SERTİFİKA TAKDİMİ

İspanya ile ortak yürütülen, her iki ülkenin kadın filozoflarının tanıtılmasının amaçlandığı "Women Voices" e-Twinning projesinde öğrencilerimiz, felsefeciler ile çevrimiçi söyleşiler gerçekleştirerek söyleşilerin moderatörlüğünü üstlenmenin yanında; söyleşileri İngilizce alt yazı ile e-twinning platformunda paylaştılar. Öğrenciler için heyecan verici bir deneyim olan çalışmalarda sona gelinmesiyle birlikte öğrencilere sertifika takdimi; okulumuz Müdür Baş Yardımcısı İlker ERKMEN, okulumuz Müdür Yardımcısı Filiz ÇOLAK ve proje yürütücüsü okulumuz Felsefe Öğretmeni Nuran ŞENSOY tarafından gerçekleştirildi. Proje çalışmalarında yer alan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

09.06.2022 535

09-06-202209-06-2022