YENİ e-Twinning PROJEMİZ

YENİ e-Twinning PROJEMİZ "WHICH SOIL PLANTS LOVE"

Okulumuz e-Twinning projelerine bir yenisi daha eklendi "WHICH SOIL PLANTS LOVE".

23.03.2021 2666

Kurucusu okulumuz biyoloji öğretmeni Seçil SARIKAYA olan projemizle, 14-18 yaş arası öğrencilerle toprağın bitkilerin büyümesi üzerindeki etkisini araştıracaktır. Proje süresince ortak dil olarak İngilizce kullanılacaktır. Proje sürecinde gerçekleştirilecek olan şehrimizin farklı noktalarında yapılacak arazi çalışmalarında toprak örnekleri toplanacak. Baklagil tohumları, okul laboratuvarımızı getireceğimiz 5 farklı toprak türüne ekilecek, düzenli olarak sulanacak ve her gün büyümeleri ölçülecektir. Ülkemizdeki ve Avrupa'daki verimli topraklarda ve bunların büyüyen bitkiler üzerindeki etkileri üzerine web seminerleri düzenlenecektir. Her okul deneyinin sonuçlarını diğer okullarla paylaşacaktır. Proje süresince ve sonunda okullar arası web 2.0 araçları ile toprağın etkileri üzerine yarışmalar yapılacaktır. Projemiz katılacak ortaklık talep eden okullar değerlendirilip projeye dahil edilecektir.

23-03-202123-03-2021