YENİ eTwinning PROJEMİZ

YENİ eTwinning PROJEMİZ "A JOURNEY TO THE MAGİC"

Okulumuz öğretmenleri tarafından yürütülen eTwining projelerine bir yenisi daha eklendi. "A journey to the magic"

13.12.2020 833

Okulumuz öğretmenlerinden Nazif KARAKÖK tarafından hayata geçirilen, arttırılmış gerçeklik teknolojisinin kullanılmasını ve yaygınlaştırılmasını hedefleyen projede çalışmalar başladı. Öğretmenimiz Nazif KARAKÖK ve 6 öğrencimizin dahil olduğu proje açıklaması ise şu şelikde:

Artırılmış gerçeklik, gerçek dünyadaki fiziksel ortamı, bilgisayar aracılığıyla oluşturulan duyusal girdilerle dinamik ve gerçek zamanlı olarak hissedilip yaşamamızı sağlayan ve ileride hayatımızın büyük bir bölümünde yer alacağını düşündüğümüz heyecan verici bir kavramdır. Biz de artırılmış gerçeklik teknolojisini öğrencilerimizle yakından tanımak, öğrenmek ve egitim hayatımızda kullanmak ve yaygınlaştırmak istiyoruz. Bu sebeple projemizde artırılmış gerçekliği ve artırılmış gerçekliğin okullarımızda eğitime aktarılmasını ele alacağız. Ve öğrencilerimizle eğlenceli bir okul ve ders ortamı oluşturmayı amaçlıyoruz.