YENİ eTwinning PROJEMİZ

YENİ eTwinning PROJEMİZ "FUTURE FOR JOB, FUTURE WITH VOCATIONAL EDUCATION"

Okulumuzda aktif olan yürütülen 24. eTwining Projesi Future for Job, Future with Vocational Education (Meslek için Gelecek, Mesleki Eğitim ile Gelecek) projesi kapsamında katılımcı öğretmen ve öğrencilerimiz çalışmalarına başladılar.

21.04.2021 195

Okulumuz Yenilenebilir Enerji Teknolojileri öğretmeni Tuba KIVANÇ,  10 Türk ve 10 farklı ülkeden yabancı ortak öğretmen ile Future for Job, Future with Vocational Education (Meslek için Gelecek, Mesleki Eğitim ile Gelecek) konulu eTwinning projesine başladı. Okulumuzdan 8 öğrencimizin katılımıyla; meslek liselerinin ürünlerini sergilemesi ve toplumda daha fazla ilgi görmesi hedeflenmektedir. Aynı zamanda projemizde yer alan öğrencilerimize Avrupa'daki ortakları yakından tanıma fırsatı sağlayacak ve yabancı dil öğrenimlerine katkı sunacaktır.

21-04-202121-04-2021