YENİ eTwinning PROJEMİZ

YENİ eTwinning PROJEMİZ "GEZEGEN YARDIM İSTİYOR"

Okulumuzda yürütülen eTwinning projelerine bir yenisi daha eklendi. Okulumuz Biyoloji  Öğretmeni Seçil SARIKAYA öncülüğünde, 7 Türk ve 9 Romanyalı ortaklı uluslararası  "GEZEGEN YARDIM İSTİYOR" projesi kapsamında öğretmenimiz ve öğrencilerimiz çalışmalarına başladılar.

06.05.2021 1736

Okulumuz biyoloji öğretmeni Seçil SARIKAYA tarafından koordine edilen olan yeni e-twinning projemiz, 9 Romanyalı 7 Türk ortağı ile faaliyetlerine başladı.

GEZEGEN YARDIM İSTİYOR adlı projemizin amaçları; -Öğrencilerin Dünya'nın küresel sorunları hakkındaki algılarını değiştirmek; -İklimsel değişim tehdidi ile mücadelenin önemine ilişkin farkındalık düzeyinin yükseltilmesi; -Bazı hayvan ve bitki türlerinin yok olma olgusunu kabul etmek; -Dünya'nın kirliliğini durdurmakla ilgili mesajlar içeren çeşitli çizimler, posterler ve afişler oluşturmak; -Başkalarıyla iletişim kurma ve çalışma, kabulden eyleme geçme yeteneklerini geliştirmektir.

Öğretmenimize ve çalışmalarda yer alacak öğrencilerimize başarılar dileriz.

06-05-2021