YENİ eTwinning PROJEMİZ

YENİ eTwinning PROJEMİZ " HAFTADAN HAFTAYA, DÖNÜŞÜM SANATA "

Okulumuz  e-Twinning projesi çalışmalarına Matematik Öğretmeni Zehra KILIÇ yürütücülüğünde bir yenisi daha eklendi.

Almanya, Azerbaycan, Fransa, İtalya,  Litvanya, Romanya ve Türkiye ortaklığındaki projenin temel amaçları, geri dönüşüm sürecini öğrencilerle farklı ve dikkat çekici sanat ürünleri oluşturarak , gençlerde geri dönüşümle ilgili farkındalık ve çevre bilinci oluşturmaktır. Her atığın çöp olmadığını , geri dönüşüm yolu ile kullanılacak veya sergilenecek ürünler oluşturulabileceğini gösterebilmektir.

Proje çalışmalarında 10. sınıf öğrencilerinden Albeza Kaçar, Ayşegül Ağırtopçu,Elif Simay Pekdemir, Elif Sude Deniz, Elif Naz Sarıkaya, Feyza Yaren Kaplancı, Umut Kaplan yer alacaktır.

02.03.2021 318