YENİ eTwinning PROJEMİZ

YENİ eTwinning PROJEMİZ "TEKNOLOJİYLE ÖĞRENİYORUM"

Okuluzda yürütülen projele bir yenisi daha eklendi. Tarih Öğretmenimiz Nilüfer UĞRAŞ`ın öncülüğünde Uzaktan eğitimin sınırlılıklarını aşmak, eğitimde gelişen teknolojiyi yakalamak için  "Teknolojiyle Ögreniyorum" e-Twinning projesi başladı.

08.10.2020 688

Yaşadığımız pandemi sürecinde eğitimde teknoloji kullanımının önemi artmıştır. Yüz yüze eğitimden yoksun olmanın sınırlılıklarını aşabilmek için teknolojiyi verimli kullanmak çözüm olabilir. Uzaktan eğitimi daha verimli, eğlenceli hale getirebilmek için Web 2.0 araçları başta olmak üzere teknolojinin sunduğu imkanlardan yararlanarak öğrencilerimizle birlikte eğlenerek öğrenmek istiyoruz. Bunu yaparken aynı zamanda güncel teknolojiyi yakalama konusunda kendimizi geliştirmek mümkün olacaktır.

08-10-202008-10-2020