YENİ eTwinning PROJEMİZ

YENİ eTwinning PROJEMİZ "VOCATIONARY"

Okulumuzda yürütülen eTwinning projelerine bir yenisi daha eklendi. Elektrik Elektronik öğretmenimiz Koray CAN`ın öncülüğünde, 8 Türk 1 yabancı ortaklı uluslararası  "VOCATIONARY" projesi kapsamında öğretmenimiz ve öğrencilerimiz çalışmalarına başladılar.

28.04.2021 526

Sürdürülebilir kalkınma için mesleki ve teknik eğitimin önemi değişen eğitim anlayışında her gün artmaktadır. Bu kapsamda öğrencilerimizde iletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak amacıyla

başlamış olan 8 Türk 1 yabancı ortaklı uluslararası  "VOCATIONARY"  eTwinning projesi okulumuz Elektrik Elektronik öğretmeni Koray CAN rehberliğinde 7 öğrencimiz ile devam çalışmalarına başlamıştır.

28-04-2021