YENİ eTwinning PROJEMİZ

Okulumuz Öğretmeni Nilüfer Uğraş tarafından yürütülen, "Teknolojiyle Öğreniyorum" e Twinning projemiz tamamlandı. Eğitimde teknoloji kullanımındaki çeşitliliğin her geçen gün artması ve öğrencilerimizin bu konuya olan ilgisi nedeniyle  Azeri ortaklarımızla "Uzak Ara Eğlence" adlı ikinci projemizin çalışmalarına başladı.

21.01.2021 667

Uzaktan eğitim süreci ile birlikte eğitim teknolojilerinin ve WEB 2.0 araçlarının önemi daha da artmıştır. Bu araçlar, öğrencilerin öğrenim hayatlarında ve ileriki yaşamlarında teknoloji okuryazarı, aktif ve katılımcı bireyler olmalarına yardımcı olan ürünler konumuna gelmişlerdir. Teknoloji ve online eğitimlerle yoğun, yer ve zaman bakımından özgür olunan bu günlerde web araçlarını kullanmak hem öğretmen hem de öğrencilerin başarı ve motivasyonlarını arttıracaktır.

Proje ortağı öğretmenler ile birlikle her hafta belirlenen bir WEB 2.0  aracını tüm içerik ve detaylı kullanımıyla öğrencilere tanıtmak, sonrasında ise aynı WEB 2.0 aracıyla uygulamalar yaptırıp öğrencilerimizin teknolojiyi olumlu yönde kullanmalarını sağlamayı hedefleyen proje, çalışmalarına başladı.

"

21-01-2021