YERLİ VE YABANCI UZMANLARDAN OKULUMUZA ZİYARET

Ülkemiz ile Federal Almanya Cumhuriyeti arasında, 1994 yılında imzalanan "Gençliğe Yönelik Politikalarda İşbirliği Hakkında Protokol" kapsamında "Türkiye ve Almanya'da gençlerin karar alma mekanizmalarına ilişkin iyi uygulama örneklerinin yerinde incelenmesi ve alanında çalışan uzmanların deneyimlerinin paylaşımı çerçevesinde farkındalığın arttırılması ve geliştirilmesi" amacıyla düzenlenen program çerçevesinde yerli ve yabancı uzmanlardan oluşan bir heyet okulumuzu ziyaret etmiştir. Ziyarette öğrencilerimizin okulumuzdaki karar alma mekanizmalarına nasıl katılım sağladıkları ile bilgilendirme öğrencilerimiz tarafından yapılmış ve okulumuzda yapılan faaliyetler hakkında bilgi verilmiştir.

22.11.2023 120