YEŞİLAY LİSELER ARASI MÜNAZARA TURNUVASI BAŞLIYOR

YEŞİLAY LİSELER ARASI MÜNAZARA TURNUVASI BAŞLIYOR

Yeşilay Liseler Arası Münazara Turnuvası, T.C. Millî Eğitim Bakanlığı ile Münazara ve Hitabet Derneği iş birliğiyle Türkiye'nin dört bir yanından lise öğretmenleri ve liseli öğrencilerinin katılımı ile başlıyor. Okulumuz Münazara Kulübü öğrencilerinin de katılacağı yarışma kapsamında Münazara Kulübü Rehber Öğretmeni Hayriye Öner, 26 Ocak 2022  Çarşamba çevrimiçi olarak gerçekleştirilen tanıtım toplantısına katılım sağladı.

İl seçmeleri, eğitim kampları, bölge şampiyonaları ve Türkiye finali aşamalarından oluşacak turnuva, çevrim içi olarak gerçekleşecek. İlk aşamada münazara takımlarından sorumlu olacak öğretmenlerin katılım sağlayacağı münazara tanıtım etkinlikleri gerçekleştirilecek. Sonraki aşamada öğrenci takımları belirlenip eğitim kampları düzenlenecek. Eğitimlerin ardından bölge şampiyonaları ve Türkiye Münazara Şampiyonası finali ile şampiyon takımlar ve en iyi konuşmacılar belirlenerek ödüllendirilecek.

Gönüllü katılımın esas olduğu etkinliklerde turnuvada öğrencilerinin; entelektüel anlamda kendilerini geliştirmeleri, hitabet yeteneklerinin güçlenmesi, sağlıklı yaşam ve bağımlılıklarla ilgili farkındalık kazanmaları hedefleniyor.

29.01.2022 236

İLETİŞİM

Adres:
CEZERİ YEŞİL TEKNOLOJİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TUNAHAN MAH. 211 CAD. NO 12 ETİMESGUT / ANKARA


Telefon
(312) 283 1061


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın