YÖNETİCİ HAREKETLİLİK PROGRAMI HİZMETİÇİ EĞİTİM ÇALIŞMALARI OKULUMUZDA BAŞLADI

Başarısı ya da uygulamalarıyla ön plana çıkan eğitim kurumlarının sahip olduğu tecrübe ve bilginin diğer eğitim kurumları ile paylaşılması amacıyla düzenlenen Öğretmen – Yönetici Hareketlilik Programı kapsamında okulumuzda hizmet içi eğitim çalışmaları başladı. 6 Nisan 2022 tarihinde okulumuz konferans salonunda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı`mızın okunmasıyla başlayan programın açılış konuşmasını okul müdürümüz Mustafa AYDIN gerçekleştirdi. Öğretmenlerin karşılıklı mesleki uzmanlık bilgilerinin artırılması, fark yaratan eğitim kurumlarındaki iyi uygulamaların paylaşılması, öğrencilerin öğrenmeye yönelik ihtiyaçları gözetilerek öğretmenler arası mesleki gelişim fırsatlarının artırılması hedeflenen çalışmalar kapsamında misafirlerimiz 6-8 Nisan tarihleri arasında okulumuzda yürütülecek hizmet içi faaliyetlere katılım sağlayacak.

06.04.2022 496

06-04-202206-04-202206-04-2022