YURTDIŞINDA STAJ YAPAN ÖĞRENCİLER ARKADAŞLARIYLA TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTILAR

Okulumuz Erasmus projelerinden 'Türkiye'nin İlk Yenilenebilir Enerji Meslek Lisesinden, Çekirdekten Yetişen Mühendislerin GES Kurulumu Stajı' projesi kapsamında 22.05.2022-05.06.2022 tarihleri arasında Danimarka'da Nordic Folk Center'da eğitimlerini tamamlayan öğrencilerimiz Sena Başer, Enbiya Yörür, Metehan Güven, Muhammed Taha Akyüz, Muhliscan Özcan, Mustafa Yaşar ve Oğuz Acınan projenin yaygınlaştırılması ve edindikleri bilgi, beceri ve deneyimleri arkadaşları ile paylaşmak için okulumuz öğretmen ve öğrencilerine sunumlarını gerçekleştirdiler. Yenilenebilir enerji temelli yürütülen eğitimlerde hem teorik hem de uygulamalı olarak eğitim alan öğrencilerimiz, yaşadıkları deneyimleri gezi-gözlem, teorik dersler, uygulama dersleri, elektrikli araçlar ve kültürel etkinlikler başlıkları altında, gelecek dönemlerde Erasmus projelerine katılması beklenen okulumuz 9 ve 10. Sınıf öğrencileriyle paylaştılar.

19.06.2022 403

19-06-202219-06-2022