ZEKA OYUNLARI ŞAMPİYONASINDA DERECE ELDE EDEN ÖĞRENCİMİZE HEDİYE TAKDİMİ

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen, Okullar Arası Zeka Oyunları Yarışması Türkiye Finaline katılan okulumuz 12. sınıf öğrencisi Volkan Gürkan UZUN Ankara 2.si olmuştu. Öğrencimizin göstermiş olduğu başarıdan dolayı Okul Müdürümüz Mustafa Aydın tarafından öğrencimize sertifika ve hediye takdimi gerçekleştirildi.

13.04.2021 250

Millî Eğitim Bakanlığı'nın izni ve TÜBİTAK'ın destekleri ile Türkiye Zeka Vakfınca düzenlenen, Türkiye Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen etkinlik sonucunda Öğrencimiz Volkan Gürkan UZUN Ankara 2. liği elde etti.

Öğrencimizin göstermiş olduğu başarısından dolayı Okul Müdürümüz Mustafa Aydın tarafından öğrencimize sertifika ve hediye takdimi gerçekleştirildi.

Öğrencimizin başarılarının devamını dileriz.

13-04-202113-04-2021