10 KASIM ATATÜRK`Ü ANMA GÜNÜ PROGRAMI

10 Kasım 2022 Perşembe günü ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 84. yıldönümünde okulumuz konferans salonunda bir anma töreni düzenlendi. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okulumuz Müdür Başyardımcısı İlker Erkmen`in yaptığı törende, Atatürk'ün ebediyete intikal sürecini anlatan "Son Yolculuk" isimli sinevizyon gösterisi izlendi. Etkinlikte; Atatürk'ün mücadele süreci, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuruşu, ilke ve inkılapları öğrenciler tarafından şiirsel bir dille orotoryo halinde sunulurken, Atatürk'ün sevdiği şarkıları da içeren repertuvar koro halinde icra edildi. Programda ayrıca okulumuz Hazırlık C sınıfı öğrencisi Mehmet Mert Süngü Atatürk'ün oynadığı Zeybek oyununu oynadı. Anma Töreni öğrencilerimize duygulu anlar yaşatırken, Atatürk ilke ve inkılaplarının, Atatürk'ün düşüncelerinin anlaşılmasına katkı sağladı. Bu vesileyle bir kez daha Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Atatürk'ü rahmet ve şükranla anıyoruz.

11.11.2022 121

11-11-202211-11-2022