ATILIM ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ZİYARETİ

Okul müdürümüz Mustafa Aydın, müdür başyardımcımız İlker Erkmen ve Yenilenebilir Enerji Teknolojileri Alan Şefimiz Ercan Koca, Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yılser DEVRİM'i makamında ziyaret etti. Atılım Üniversitesi Kurumsal İletişim ve Tanıtım Direktörü Ozan Budak'ın da bizlere eşlik ettiği ziyarette 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılında yenilenebilir enerji sistemleri, yeşil hidrojen ve yakıt pilleri konularında  okulumuzda yapılması planlanan çalışmalarla ilgili değerlendirmeler yapılarak, kurumlar arası işbirliği olanakları görüşüldü. Değerli hocamıza nazik ev sahipliği ve bizimle paylaştığı değerli görüş ve önerileri için teşekkür ederiz.

04.11.2023 128