ENERJİ VERİMLİLİĞİNİ ANLATMAYA DEVAM EDİYORUZ

Geçtiğimiz yıl başlatılan, nihai hedefi Etimesgut ilçesinde Enerji Verimliliği hakkında farkındalık oluşturmak olan Enerjini Koru; Doğayı Kurtar Projesi devam ediyor.

29.12.2019 998

Geçtiğimiz yıl ilçe çağında yürütülen ve ilçemizde 3000`i aşkın ortaokul öğrencisine Enerji Verimliliği bilinci kazandıran Enerjini Koru; Doğayı Kurtar Projesi kapsamında 25/12/2019 tarihinde Okulumuzda Şehit Adil Erdoğan Ortaokulu Öğrencilerine bir sunum gerçekleştirildi.

Sunumda, Enerji Verimliliğinin gerekliliği açıklandı. Yapılan sunumda Enerji kaynaklarının sonsuz olmadığı, bu kaynakların sonsuz varsayılarak kullanılması sonucunda hem doğal çevrenin hem de ülke ekonomisinin bu durumdan olumsuz yönde etkilendiği, kanıtlarıyla öğrencilere aktarıldı.

29-12-2019