KASIM AYI TİYATRO ETKİNLİĞİ

KASIM AYI TİYATRO ETKİNLİĞİ "SEFİLLER"

Okulumuzun Kasım ayı sanat etkinliği Fransız yazar Victor Hugo'nun dünya klasikleri arasında yer alan 'Sefiller' adlı kitabının tiyatroya uyarlamasıydı. 'Sinema, Tiyatro, Belgesel ve Müzik kulübümüzün organizasyonu ve İngilizce Konuşma kulübünün yüksek katılımı ile Cüneyt Gökçer Tiyatro Salonunda 12 Kasım Cumartesi akşamı sahnelenen oyuna okulumuz, öğrenci, öğretmen, idari ve destek personel olarak 40 kişilik bir katılım gerçekleştirdi.

V. Hugo'nun iki asır önce kaleme aldığı eser,  yaşama dair değerlerimizi ve duygularımızı konu alıyor ve hala güncelliğini koruyor. 'Adaletin temeli vicdandır.' Fransız Devrimi sonrası Fransa'nın yaşadığı etik, siyasi ve sosyal çalkantıların bir kürek mahkûmunun hayatı üzerinden verildiği oyun ile Atatürk'ün önemini bir kez daha anladık. Öğrencilerimiz oyuna ilişkin İngilizce, edebi ve felsefi kapsamda hazırladıkları çalışmalarını tatil dönüşü okulda arkadaşlarıyla paylaşacaklardır.

Sefiller oyununun sahnelenmesinde emeği olan Ankara Devlet Tiyatrolarının çalışma ekibine ve sergiledikleri büyüleyici performans için oyuncularına teşekkür ederiz.

14.11.2022 163

14-11-202214-11-202214-11-2022

İLETİŞİM

Adres:
CEZERİ YEŞİL TEKNOLOJİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TUNAHAN MAH. 211 CAD. NO 12 ETİMESGUT / ANKARA


Telefon
(312) 283 1061


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın