ÖĞRENCİLERİMİZ

ÖĞRENCİLERİMİZ "OKULDA ENERJİ VERİMLİLİĞİ"Nİ ANLATTI

Okulumuzda yürütülen eTwinning projelerinden biri olan Enerji Dedektifleri Projesi kapsamında gerçekleştirilen webinarda, okumuz öğrencileri, proje ortağı okulların öğretmen ve öğrencilerine okulda enerji verimliliğinin nasıl gerçekleştirileceği hakkında bir sunum gerçekleştirdiler.

30.05.2021 866

27 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilen etkinliğe projenin katılımcı ortakları, Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bağlıca Anadolu Lisesi ve Şehit Ferhat Koç İlkokulu öğretmenleri ile projeye dahil olan öğrenciler katıldı. Enerji Verimliliğinin hayatın her alanında mümkün olduğunun vurgulandığı çalışmada, okulumuz Enerji Dedektifleri Projesi katılımcı öğrencileri de, "Okulda Enerji Verimliliği" konusunda bilgilendirmelerde bulundular.

Yaklaşık 40 dakika süren etkinlikte;  Bağlıca Anadolu Lisesi ve Şehit Ferhat Koç İlkokulu öğrencileri de enerji verimliliği hakkında etkileyici paylaşımlarda bulundular.

Yapılan proje etkinliğinde yer alan öğretmenlerimiz Gökhan Bağcı, Burak Aygün ve çalışmada yer alan okulumuz öğrencilerine teşekkür ederiz.

30-05-202130-05-2021