ÖĞRENCİMİZ OKULLAR ARASI ZEKA OYUNLARI ŞAMPİYONASINDA TÜRKİYE FİNALLERİNE KATILDI

Okulumuz 12. sınıf öğrencisi Volkan Gürkan UZUN, Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen Okullar Arası Zeka Oyunları Yarışması Türkiye Finaline katılarak genel sıralamada 35. sırada yer almış, Ankara'dan katılan okullar arasında ise Nesibe Aydın Fen Lisesi'nden sonra 2. olmuştur.Fizik öğretmenimiz Nazmiye PINAR ve Matematik öğretmenimiz Zehra KILIÇ koordinatörlüğünde yarışmaya katılan öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

10.04.2021 190