ÖĞRETMENLERİMİZ

ÖĞRETMENLERİMİZ "BAŞKENT İNOVATİF OKULLAR" PROJESİNDE STEM EĞİTİMİNE KATILDILAR

Öğretmenlerimiz, Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü "BAŞKENT İNOVATİF OKULLAR" projesi kapsamında, "STEM" alanında meslekî yeterliklerini arttırmak amacıyla İnovatif okullar Stem projesi hazırlama eğitimine katıldılar.

23.04.2021 333

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü "BAŞKENT İNOVATİF OKULLAR" projesi kapsamında, öğretmenlerimizin "STEM" alanında meslekî yeterliklerini arttırmak amacıyla İnovatif okullar Stem projesi hazırlama eğitimi içerisinde, öğretmenlerimiz sunumlarını gerçekleştirmiştir. Eğitim sonunda hazırlanan Stem  projelerinde, genel olarak salgın, covit 19, çevre sorunları ekseninde konular  ele alınmıştır. Öğetmenlerimizin oluşturduğu stem projelerine, Scientix Türkiye proje koordinatörü Tunç Erdal Akdur olumlu eleştiriler getirmiş, geleceğin şekillenmesinde stem projelerinin öneminden bahsetmiş ve stem projelerinin öğrenciler için faydalarına değinmiştir.

23-04-2021

26-04-202126-04-202126-04-2021