OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MUSTAFA AYDIN'IN DÖNEM SONU MESAJI

OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN MUSTAFA AYDIN'IN DÖNEM SONU MESAJI

Kıymetli Öğretmenlerim, Değerli veliler ve Sevgili öğrenciler,

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının 1. Dönemini tamamlamış bulunmaktayız. 345 öğrencimizin 158' i Takdir Belgesi, 146' sı Teşekkür Belgesi ve 40 öğrenci ise Onur Belgesi ile ödüllendirildi. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Hayırlısı ile yine bir tatil dönemine girerken tüm öğretmen ve öğrencilerimin huzurlu, sağlıklı ve güzel bir tatil geçirmelerini temenni ediyorum.

Sevgili öğrenciler,

Bir dönem boyunca çok çalıştığınızı, yorulduğunuzu biliyorum. Çalışmalarınız karnelerinize yansıdı. Güzel bir tatili hak ettiniz. Eğlenmek, dinlenmek elbette sizin en doğal hakkınız. Tatil sürecini en verimli şekilde geçirmek için mutlaka bir tatil planı yapınız. Kitaplar en yakın arkadaşınız olsun. Her gün düzenli bir şekilde mutlaka kitap okuyunuz. Tabii ki birlikte yaşadığınız ailenizin işlerinde yardımcı olunuz.

Değerli Veliler;

Çocuklarımız bizlere verilmiş birer emanettir. Çocuklarımızın hepsi eşsizdir ve en değerli varlıklarımızdır. Unutmayalım ki çocuklarımız bizlerden çok farklı kişilik özelliklerine ve farklı yeteneklere sahip olabilirler. Onları anlamaya çalışalım. Her konuda onlara destek olalım. Çocuğun özgüveni, onun duygularını, yeteneklerini tanıyıp kabul ettiğimiz, yerinde övgü ile sevgi ve de destek sunduğumuz sürece gelişir. Bu arada tatil planlarını birlikte yapıp onlara destek olalım. Lütfen onların anlattıklarını dinlemeye ve anlamaya çalışın. Yaşlarının çok üstünde olgunluk beklemeyin. Başka çocuklarla kıyaslamayın. Onlara haksızlık yaptığınızda konuşun ve özür dilemekten çekinmeyin. Her çocuğun kapasitesi farklı olduğu için onların olumlu yönlerine odaklanın. Onlar büyürken bu anların tadını çıkarın. İnanın bu güzel zamanlar bir daha asla geri gelmeyecek.

Kıymetli Öğretmen arkadaşlarım,

Ne kadar özveri ile çalıştığınızı biliyorum. Öğrencilerimizin yaparak ve yaşayarak öğrenmesi uğrunda gösterdiğiniz çabalar takdire şayandır. Emekleriniz, gayretleriniz için hepinizi can-ı gönülden tebrik ediyor, Sayın Bakanımızın bu süreçte bizler için takdir ettiği Başarı Belgesi için sizler adına ayrıca teşekkür ediyorum.

2021-2022 eğitim öğretim yılının ikinci dönemi, 07 Şubat 2022 Pazartesi günü okul bahçesinde hep beraber ilk günkü heyecanla İstiklal Marşımızı söyleyerek derse başlamak dua ve temennisiyle iyi tatiller diliyorum.

21.01.2022 439

İLETİŞİM

Adres:
CEZERİ YEŞİL TEKNOLOJİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TUNAHAN MAH. 211 CAD. NO 12 ETİMESGUT / ANKARA


Telefon
(312) 283 1061


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın