OKULUMUZDA AVRUPA DİLLER GÜNÜ KUTLAMA ETKİNLİĞİ

27.09.2021 358

eTwinning ve İngilizce Kulübü önderliğinde, 26 Eylül Avrupa Diller Günü kapsamındaki etkinliğimiz çok sayıda öğrenci, öğretmen ve yöneticimizin katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlikte öncelikle, öğrencilerimizin hazırlamış olduğu "51 Dilde Merhaba" videosu izlendi.Ardından "Avrupa Diller Günü" sitesi tanıtıldı ve Avrupa'da konuşulan dillerle alakalalı soruları içeren Kahoot yarışmamız gerçekleştirildi. Yarışma sonunda 1. olan öğrencimiz 10/A sınıfından Alperen Atalay oldu. Kendisine Enerji Terminolojisi (Türkçe-İngilizce-Fransızca-Almanca- Teknik Sözlüğü hediye edilecektir. Yarışmada 2. Olan 10/B sınıfından Aleyna Sayan ve 3. Olan 10/C sınıfından Azra Arslan ise İngilizce-Türkçe, Türkçe-İngilizce bölümleri olan sözlüklerle ödüllendirilecektir. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

27-09-202127-09-2021