OKULUMUZDA İKİ YENİ E-TWINNING PROJESİ

2020/2021 Eğitim Öğretim Yılında 30`u aşkın e-Twinning Projesi gerçekleştirilen okulumuzda, 10 e-Twinning projemiz Avrupa Kalite Etiketi`ne layık görülmüştü.

Başarılı bir senenin ardından 2021/2022 Eğitim Öğretim Yılı`nda da, e-Twinning projelerine öğretmenlerimizin katılımları sürüyor.

Bu kapsamda Okulumuz Kimya Öğretmeni Hacer Gülsah Kollu ve öğrencileri; Kan bağışının yaygınlaştırılması ve içinde Kadın ve Çocuk Hakları farkındalığının oluşturulmasının esas alındığı 2 yeni e-Twinning projesi kapsamında çalışmalarına başladı.

Blood Donation ve Our Nature With 6 Values adlı projelerde faaliyetlerde buluncak öğretmenimiz Hacer Gülşah Kollu ve öğrencilerine başarılar dileriz.

24.09.2021 461