OKUMA GRUBU “GÜN OLUR ASRA BEDEL”İ KONUŞTU

Okulumuz Tiyatro, Belgesel ve Söyleşi Kulübünün 'Cezeri Okuma Grubu Etkinlikleri' kapsamında 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının ikinci etkinliği 1 Aralık Cuma günü okulumuz konferans salonunda gerçekleşti. Hazırlık sınıfı ve 9/B sınıfı öğrencilerimiz; Cengiz Aytmatov'un geçmişin efsaneleriyle geleceğin bilim kurgusunu sıra dışı bir teknikle harmanlayıp kurguladığı, bir neslin geçmişinden ve geleneklerinden nasıl uzaklaşırıldığını çarpıcı bir şekilde anlatan Gün Olur Asra bedel romanını Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Mihriban Özdemir ve Felsefe öğretmeni Nuran Akbaş danışmanlığında değerlendirdiler.

04.12.2023 90