#YARININOKULU CEZERİ YEŞİL TEKNOLOJİ

#YARININOKULU CEZERİ YEŞİL TEKNOLOJİ

Cezeri Yeşil Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, eğitim-öğretime başladığı 2017 yılından itibaren “proje okulu” olarak faaliyet göstermeye başlamıştır. İlk öğrencilerini %16.9’luk dilimden alan okulumuz, ilerleyen yıllarda güçlü akademik kadrosunun da etkisiyle adından söz ettirmeye başlamış ve her yıl başarı çıtasını bir üst noktaya taşımayı başarmıştır. 

2022 yılında en düşük % 7.45’lik dilimden öğrenci alan okulumuz, başarılı okullar sıralamasında birçok Fen ve Anadolu lisesini geride bırakmayı başarmıştır. 

İdari ve akademik kadrosunun çoğunluğu yüksek lisans/doktora sahibi öğretmenlerden oluşan okulumuzun hedefi ülkemize yararlı, akademik yönü güçlü bireyler yetiştirmektir. Bu bağlamda 2022 yılında üniversite sınavına giren 73 öğrencimizden tercihte bulunanlar içerisinden 41’i üniversiteye yerleşme başarısı göstermiştir. ODTÜ, İTÜ, Hacettepe, Gazi, Başkent, Marmara gibi ülkemizin seçkin üniversitelerine yerleşme başarısı gösteren öğrencilerimizi ve bu öğrencilere gerekli akademik desteği sağlayan öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Sizler de mühendislik mesleğinin gerektirdiği alt yapıyı çekirdekten oluşturmak istiyorsanız, #YarınınOkulu CEZERİ YEŞİL TEKNOLOJİ’de  yerinizi almak için acele edin…

 

25.06.2023 528

İLETİŞİM

Adres:
CEZERİ YEŞİL TEKNOLOJİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TUNAHAN MAH. 211 CAD. NO 12 ETİMESGUT / ANKARA


Telefon
(312) 283 1061


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın