"YENİLENEBİLİR ENERJİ KAYNAKLARI İLE GELECEĞİN TEKNOLOJİSİ" RESİM YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

Okulumuz tarafından, yenilenebilir enerji kaynaklarının çevrenin korunmasındaki katkılarını gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla, Etimesgut İlçesi resmi ve özel öğretim kurumlarında öğrenim gören tüm ortaokul öğrencilerini kapsayan "Yenilenebilir Enerji Kaynakları ile Geleceğin Teknolojisi" konulu resim yarışması ödül töreni gerçekleştirildi. Düzenlenen ödül töreninde birinci olan Şehit Yasin Kendircioğlu Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Aslı Kayacan`a ödülünü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Gürsel AVCI verirken; ikincilik elde eden Şehit Yasin Kendirci Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Şeyma Yurtseven`e İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet İnan; üçüncülük elde eden Şehit Mehmet Zengin Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Medine Yıldız`a İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bünyamin Eroğlu ödüllerini takdim etti. Yarışmaya katılım sağlayan ve yarışmada başarı elde eden öğrencileri tebrik eder; başarılarının devamını dileriz.

12.05.2022 811

12-05-202212-05-202212-05-202212-05-2022