10 KASIM`DA ATAMIZI ANDIK

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün ölümünün 83. Yılı münasebetiyle okulumuzda bir anma etkinliği gerçekleştirildi.

Saat 09:05`te tüm öğrencilerimizin katılımıyla okulumuz bahçesinde saygı duruşunda bulunulması ve ardından İstiklal Marşı`nın okunmasıyla başlayan program; salgın şartları gereği kısıtlı sayıda öğretmen ve öğrenci katılımıyla okulumuz konferans salonunda devam etti.

Okulumuz Müdür Baş Yardımcısı İlker ERKMEN`in açılış konuşmasını yaptığı programda, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okulumuz Tarih Öğretmeni Engin IRGAV yaptı.

Öğrencilerimizin sundukları oratoryo gösterisi ve oratoryo sunumu içerisinde okulumuz Müzik Öğretmeni Ercan ÜNAL`ın okulumuz öğrencileri ile hazırlamış olduğu koro dinletisinin ardından program sona erdi.

Programın hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder; bu vesileyle Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmet, şükran ve özlemle anıyoruz.

10.11.2021 348

10-11-202110-11-2021