18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 109. Yıl dönümü okulumuz konferans salonunda kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı`nın okunmasıyla başlayan törende günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okulumuz Tarih Öğretmeni Nilüfer UĞRAŞ gerçekleştirdi. 9/A Sınıfı öğrencilerimizin hazırlamış olduğu tiyatro gösterisi ile devam eden program öğrencilerimizin "Çanakkale ve Şehitlik" vurgulu şiirler okumasıyla devam etti. Etkinlik öğrencilerimiz tarafından sergilenen oratoryo gösterisinin ardından okulumuz Müzik Öğretmeni Ercan Ünal öncülüğünde öğrencilerimizin "Kahramanlık Türküleri" seslendirildiği mini konser ile sona erdi.

Törende ve etkinliklerde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Çanakkale Zaferinin 109. Yıl dönümü kutlu olsun. Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete irtihal eden gazilerimizi ve şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

18.03.2024 45