AKIL VE ZEKA OYUNLARI ÇALIŞMALARI

AKIL VE ZEKA OYUNLARI ÇALIŞMALARI

Akıl ve Zeka Oyunları çalışmaları eğlenerek öğrenmeyi sağlayan, öğrencilerin zihin gelişimine katkı sunarak yeteneklerini geliştiren, hızlı karar verme, bir sonraki adımı düşünme ve olasılık hesaplama mantığını geliştiren oldukça faydalı içeriklerden oluşmaktadır.Bu çalışmaları yürüten öğrencilerin ezberci değil araştırmacı ve meraklı olduğu gözlemlenmektedir. Bununla birlikte konsantrasyon gerektiren bu içeriklerin öğrencilerin dikkatini toplama becerisini güçlendirerek ders başarılarının artmasını desteklediği bilinmektedir.

Bu bağlamda, okulumuzun 9 - 10 - 11.  Sınıflarında öğrenim gören ve telafide ben de varım etkinlikleri kapsamında yer alan öğrencileri matematik öğretmenlerimiz Cenk GEMİCİ ve Zehra KILIÇ yönetiminde 23 Ağustos 2021 tarihinde TÜRKİYE ZEKA VAKFI gönüllü eğitmenleri Sayın Yasemin SİPAHİ ve Gamze İNÖNÜ ile birlikte zoom platformu üzerinde çevrimiçi olarak yürütülen çalışmaya katılmışlardır. Çalışmada vakfın tanıtımı yapılarak akıl ve zeka oyunları örnekleri üzerinden öğrencilerle beyin jimnastiği gerçekleştirilmiştir.

Çalışmaya gönüllü olarak katılan ingilizce öğretmenimiz Sayın Ayşe Kübra GÜNEL başta olmak üzere tüm öğrencilerimizi ve onların söyleşide olmalarını destekleyen kıymetli ailelerini kutluyoruz.

23.08.2021 473

23-08-202123-08-202123-08-2021

İLETİŞİM

Adres:
CEZERİ YEŞİL TEKNOLOJİ MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ TUNAHAN MAH. 211 CAD. NO 12 ETİMESGUT / ANKARA


Telefon
(312) 283 1061


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın