BAKANIMIZ ZİYA SELÇUK`U DİNLEDİK

Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılının ilk ara tatili Mesleki Çalışma Programı'nın başlaması dolayısıyla Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden 1 milyon öğretmene seslendi.

18.11.2019 280

18/11/2019 Pazartesi günü, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlerin 5 günlük mesleki çalışma dönemi başlangıcında Eğitim Bilişim Ağı'ndan (EBA) canlı yayına katılarak bir konuşma gerçekleştirildi. Yapılan program okulumuz Öğretmenler odasında öğretmenlerimiz tarafından yakından takip edildi. Bakan Selçuk yaptığı konuşmada, "Ara tatil ile öğrencilerimize nefes aldıralım, öğretmenlerimize de mesleki gelişim programlarımız için zaman ayırabilelim istedik. Bu konudaki gönüllülüğünüz ve desteğiniz için teşekkür etmek isterim. Bizim çıkış noktamız sizlersiniz. Öğretmenin gayreti, isteği, öğrenme çabası, öğrenme yolculuğunu sürdürme çabası olmazsa yol alamayız." dedi.

18-11-2019