"BENİM ÖĞRETMENİM" MEKTUP YARIŞMASI SONUCU AÇIKLANDI

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında düzenlenen öğrenciler arası "Benim Öğretmenim" temalı mektup yarışması sonucu, okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenlerinden oluşan Değerlendirme Kurulu tarafından belirlendi. Dünyanın en kutsal mesleği olan öğretmenlik mesleği ve gelecek nesilleri yetiştiren, zihinleri aydınlatıp gönüllere dokunan öğretmenlerle ilgili samimi duyguların dile getirildiği, birbirinden değerli eserlerin yer aldığı yarışma sonucuna göre Betül Kunter birinci, Aleyna Sayan ikinci, Evinsu Ece Uygar üçüncü olmaya hak kazandı. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik eder ve katılım sağlayan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

27.11.2023 87