CEZERİ DEBATES 2024 İNGİLİZCE MÜNAZARALARININ KAZANANI BELLİ OLDU

Okulumuz İngilizce Konuşma ve MUN Kulübü öğretmen ve öğrencileri tarafından organize edilen etkinliğin final münazarası 22 Mart Cuma günü konferans salonunda gerçekleşti. Her iki takım oyuncularının da iddialı konuşmalar gerçekleştirdiği münazarada 9. sınıf öğrencilerinden Ertuğrul Erdoğan, İsmail Enes Karagül ve Kani Berkay Altuncu’ya karşılık yine 9. sınıf öğrencilerimiz Ahmet Sina Haluk Türkdemir, Beran Kurtuluş Bolat ve Umay Tamer yer aldılar. Çekişmeli geçen iki oturumun sonunda jürinin oylarıyla kazanan takım “Team Genesis” oldu. “Team Genesis” takımını temsil eden 9. sınıf öğrencilerimiz Ahmet Sina Haluk Türkdemir, Beran Kurtuluş Bolat ve Umay Tamer’i tebrik ediyoruz.

26.03.2024 63