CEZERİ KONUŞMA KULÜBÜ`NDEN AVRUPA KONUŞMA KULÜBÜNE

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı`nda okulumuz eTwinning ve İngilizce Kulübü`ne bağlı olarak yürütülen Cezeri Speaking Club, bir eTwinning projesi olarak European Speaking Club (ESC) adı ile var olmaya devam etmeye hak kazandı.

Türkiye ve Avrupa'dan ortaklarla yürütülecek proje, okulumuz İngilizce Öğretmeni Ayşe Kübra Günel tarafından oluşturuldu. Kasım ayı itibariyle başlayıp Mayıs ayına kadar yürütülecek olan "European Speaking Club (ESC)" projesi ile öğrencilerimiz uluslararası gruplarda günümüz dünya problemlerini araştıracaklar, arkadaşlarıyla bu problemleri tartışma imkanı bulacaklar.

Ayrıca her ay WEB 2.0 araçlarını da kullanarak bir ürün ortaya koyulacak olan projede, elde edilen ürünler paydaşlarımız ile de paylaşılacak.

Proje çalışmalarında yer alan öğretmen ve  öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

01.11.2021 374