CEZERİ OKUMA GRUBU ŞUBAT AYI KİTABI

CEZERİ OKUMA GRUBU ŞUBAT AYI KİTABI "SOKRATES`İN SAVUNMASI"

Cezeri Okuma Grubu kitap okuma etkinlikleri devam ediyor. "Cezeri Okuma Grubu" kitap okuma etkinliği çerçevesinde "Cezeri Okuma Grubu" öğrencileri bu ay Platon'un "Sokrates'in Savunması" adlı eserini değerlendireceklerdir.

Eser, Yunan filozof Platon tarafından yazılmış olup Sokrates'in bir grup Atinalı tarafından şehrin tanrılarına inanmayışı ve gençlerin ahlakını bozması gerekçesiyle suçlanışını, Atina demokrasisi tarafından yargılanışını ve cezalandırılmasını konu almaktadır.

Şubat ayı kitap okuma çalışması okulumuz Felsefe Zümresi`nin katılımlarıyla gerçekleştirilecek olup; Eser, şubat ayı sonundaki okuma grubu toplantısında okulumuz Felsefe Öğretmeni Nuran Şensoy, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Hayriye Öner, idareci, öğretmen, öğrenciler ve velilerimizin katılımlarıyla söyleşi havasında değerlendirilecektir.

10.02.2022 202