CEZERİ`DE 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler Günü, okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilen programla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla ile başlayan etkinliğin açılış konuşmasını Okul Müdürümüz Mustafa Aydın gerçekleştirdi. Programda “Ben Öğretmen Olmalıyım” adlı oratoryo gösterisi ve öğretmenimiz Burcu Semen'in koordinesinde hazırlanan bir müzik dinletisi gerçekleştirildi. Etkinlikte ayrıca, yakın zamanda okulumuzdan emekli olan ve ebediyete irtihal eden Erdal Kökoğlu öğretmenimiz için bir video sunumu yapılırken öğrencimiz Nil Ceylan`ın öğretmenimize ithafen kaleme aldığı şiir okundu. Programın son bölümünde, okulumuz Müzik Öğretmeni Ercan Ünal’ın aranjesini, Coğrafya Öğretmeni Gökhan Bağcı’nın çekimlerini üstlendiği, okulumuz öğretmenlerinin seslendirdiği “Benim Adım Öğretmen” adlı video klip yayınlandı. Program, öğrencilerimizin öğretmenlerimize samimi duygularını kaleme aldıkları mektuplarını takdim etmeleriyle son buldu. Bu değerli etkinliğin hayata geçirilmesine katkı sağlayan okulumuz Müdür Yardımcısı Esra Yıldız; öğretmenlerimiz Serap Yıldırım, Şengül İvakli ve Ali Uğur`a teşekkür ederiz.

27.11.2023 109

27-11-202327-11-202327-11-202327-11-202327-11-2023