CUMHURİYETİN 100. YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA

CUMHURİYETİN 100. YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA "VELİLERİMİZE ONLİNE BİLGİ YARIŞMASI"

29 Ekim Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlama Etkinlikleri kapsamında geçtiğimiz hafta cumhuriyetin ilan ediliş süreci ile ilgili yapılan öğrenciler arası çevrimiçi bilgi yarışması velilerimiz arasında da düzenlendi.  Okulumuz Tarih Öğretmeni Nilüfer Uğraş ve okulumuz Edebiyat öğretmeni Umut Emre Kaval tarafından organize edilen  yarışmayı velilerimizden  İlyas Türkmen, Tuba Atmaca, Seher Ergül ilk üçe girerek  başarıyla tamamlamışlardır. Velilerimize Cumhuriyet'in 100. Yılı hatırası olan hediyeleri okul müdürümüz Mustafa Aydın tarafından takdim edilecektir.

09.11.2023 117