ETİMESGUT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

ETİMESGUT İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ "AHİLİK" KONULU VİDEO YARIŞMASINDA OKULUMUZA BİRİNCİLİK VE İKİNCİLİK ÖDÜLÜ

Ahilik kültürü hakkında yeni nesillerin bilgi sahibi olmasını sağlamak, adil paylaşım ve ticaret ahlakı konusunda farkındalık oluşturmak, birlik ve beraberlik ruhunu, yardımlaşma, güven, şefkat, saygı ve sevgi kavramlarını öne çıkarmak aynı zamanda yetenekli öğrencilerimizi keşfedip ödüllendirmek amaçlarıyla Etimesgut İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Ahilik Kültürü Tanıtım Videosu yarışmasında; okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanarak yarışmaya sunulan iki videomuz, ilçe birinciliği ve ilçe ikinciliği ödüllerine layık görüldü.

Birincilik ödülünü "Ahilikte 7 Kural" temalı çalışmasıyla Hanım Nur Sümer ve Arda Apaydın kazanırken; ikincilik ödülünü "Ahilik" temalı videosuyla okulumuz öğrencisi Onur Alp Akın kazandı. Gerçekleştirilen yarışmaya katılımlarından ve yarışmada elde ettikleri derecelerden ötürü; öğrencilerimizi tebrik eder; başarılarınn devamını dileriz.

08.10.2021 355

08-10-2021