"GENÇLERİN YOLUNA IŞIK TUTANLAR PROJESİ" ÇEVRİMİÇİ SÖYLEŞİSİ

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen ''Gençlerin Yoluna Işık Tutanlar'' projesi kapsamında 25 Nisan 2022 tarihinde, THK Üniversitesi Pilot Öğretim Görevlisi Osman Koç ile kariyer basamakları, pilotluk mesleği ve Havacılık Mühendisliği konulu gençlerimize ilham veren çevrimiçi bir söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşiye, okulumuz Fizik Öğretmeni Nazmiye Pınar koordinatörlüğünde öğrencilerimiz Nevzat Can Şeker, Pakize Bakır, Fatih Erdem Canpolat, Mehmet Asaf AKDOĞAN, Melikenur Taşkın, Aleyna Sayan, Berfin Yılmaz, Muhammed Siraç Kuzay, Zahid Burhan Küçükçakır, Abdurrahman Akgül katılım sağladı. Ayrıca okulumuz grup temsilcisi olarak öğrencimiz Aleyna Sayan Sayın Osman Koç'a öğrencilerimizin sorularını iletti. Etkinlik yürtücülerine ve etkinliğe katılım sağlayan okulumuz öğretmen ve öğrencilerini tebrik ederiz.

27.04.2022 639

27-04-202227-04-2022