KEEP CALM AND GO SOLAR PROJESİ ÖĞRENCİLERİNE SERTİFİKA TAKDİMİ

2020-2021 eğitim-öğretim yılında okulumuzda yürütülen eTwinning projelerinden 10 projemiz Ulusal Destek Servisi tarafindan kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Öğrencilerimize kalite etiketleri 27 Eylül itibari ile dağıtılmaya başlanmıştır. İngilizce öğretmenlerinden Ayşe Kübra Gunel'in yürüttüğü Keep Calm and Go Solar adlı projemizde aktif olarak yer alan öğrencilerimiz; Azra Yamakoğlu, Duru Küçükkaya, Ege Deniz, Mehmet Kağan İlerisoy, Kemal Hacı Coşkun, Hesna Yasav, Nezahat Özcan, Kutluhan Atik, Muhlis Can Özcan, Sidelya Bahar, Elif Simay Pekdemir ve Metehan Güven'e kalite etiketleri sunulmuştur.

Öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.

27.09.2021 317

27-09-2021