ÖĞRENCİLERİMİZE

ÖĞRENCİLERİMİZE "KOSGEB DESTEK PROGRAMLARI VE GİRİŞİMCİLİK" SEMİNİERİ

29 Kasım 2023 tarihinde kariyer günleri kapsamında okulumuz 11 ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik KOSGEB uzmanı Necati Günaydın tarafından   “KOSGEB Tanıtımı, KOSGEP Destek Programları ve Girişimcilik” konulu bir seminer verildi. Lise öğrenimini Gebze STFA Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, yükseköğrenimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünde tamamlayan ve akabinde yüksek lisans çalışmalarını Ege Üniversitesinde yapan KOSGEB Uzmanı Yüksek Kimya Mühendisi Necati GÜNAYDIN seminerde öğrencilerimize  “KOSGEB Veri Tabanına Kayıt ve Geleneksel, İleri Girişimci Destek Programı, İşletme Destek Programı, Ar-Ge, Urge ve İnovasyon Destek Programı, KOBİ Tanımı, Geleneksel Girişimci Başvuru Koşulları” konularında bilgi verdi. Seminer sonunda Okul Müdürümüz Mustafa AYDIN tarafından konuğumuza çiçek takdimi yapıldı. KOSGEB Uzmanı, Yüksek Kimya Mühendisi Necati GÜNAYDIN’a katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

30.11.2023 51