ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZ, LİSELER ARASI MÜNAZARA YARIŞMASI BİLGİLENDİRME TOPLANTISI`NA KATILDILAR

Özel Arı Koleji tarafından düzenlenen ve 15-16 Ocak 2022 tarihlerinde online olarak gerçekleştirilecek olan Liselerarası 4. Münazara Turnuvası çevrimiçi bilgilendirme toplantısı 5.01.2022 Çarşamba Saat 20.00'de gerçekleştirildi. Çevrimiçi yapılan toplantıda; turnuvanın amacı, kuralları, genel işleyişi, Münazara Eğitmeni Umut Taş tarafından paylaşıldı. Münazaraya katılacak okulların idareci, öğretmen ve öğrencilerinin katılımlarıyla yaklaşık bir saat süren toplantıya; okulumuz Münazara Kulübü öğrencileri, Münazara Kulübü Danışman Ögretmeni Hayriye Öner gözetiminde katıldı. Gerçekleştirilen etkinlik ile yarışmanın detaylarını öğrenen öğrencilerimizde ayrıca; farklı düşüncelere saygı duyma, araştırarak ve okuyarak zengin tartışma kültürü edinme; güncel konuları farklı bakış açıları ile değerlendirme konularında farkındalık oluşturuldu.

07.01.2022 2357