ÖĞRETMENLERİMİZ

ÖĞRETMENLERİMİZ "GENÇ FİKİRLER AĞI PROJESİ" PROJE YAZMA EĞİTİMİNDE

Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gazi Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen, Ankara ilinden seçilen Proje Okulları ve Bilim Sanat Merkezleri`nden öğretmenlerin katılımcı olarak yer aldığı Genç Fikirler Ağı Projesi kapsamında gerçekleştirilen Proje Yazma Eğitimine okulumuz öğretmenleri Şengül İVAKLİ ve Cenk GEMİCİ katılım sağladı.

Genç Fikirler Ağı Projesi, var olan insan kaynağını zengin öğrenme ortamları ve proje tabanlı öğretim yöntemleriyle desteklemeyi amaçlamaktadır. Öğretmenlerimiz, alanında uzman akademisyenlerden almış oldukları 5 günlük teorik ve uygulamalı proje yazma eğitimiyle özgün ve yenilikçi fikirlerini projeye dönüştürebilecektir.

06.10.2021 510