OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Okulumuz 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Aile Birliği genel kurul toplantısı yönetici, öğretmen ve velilerimizin katılımıyla 02/10/2022 tarihinde gerçekleştirildi. Kurulda 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Okul Aile Birliği Başkanlığı görevini yürüten Sayın Ayten GÜVEN`e Okul Müdürümüz Mustafa AYDIN tarafından plaket takdim edildi. Genel kurulda yeni yönetim ve denetleme kurulları oluşturuldu. Yeni yönetim ve denetleme kurullarında görev alan velilerimize başarılar dileriz.

Yapılan toplantı neticesinde Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri aşağıda belirtildiği şekilde oluşturulmuştur.

Yönetim Kurulu Üyeleri (Asil): Banu ARSLAN, Şafak FİDAN, Özlem ÇEK, Neslihan KILINÇ, Ayşe UYGUR

Yönetim Kurulu Üyeleri (Yedek): Fatma YURTSEVEN, Seher DEMİRTURAN,

Canan ZEREN, Gönül ALKAN, Gülay BOLAT