OKULUMUZ PANSİYONUNDA ÇATIŞMA ÇÖZME BECERİLERİ EĞİTİMİ

Çatışma çözme için gereken beceriler yönelim becerileri; algısal beceriler; duygusal beceriler; iletişim becerileri; yaratıcı düşünme becerileri ve eleştirel düşünme becerileridir. Bahsi geçen becerilerin gelişmesi çatışmaları çözme ve olası çatışma ortamlarını en aza indirgemeye büyük katkı sağlar. Bu doğrultuda; okulumuz pansiyon öğrencileri çatışma çözme becerileri geliştirme yöntemleri ve akran arabuluculuğu konulu eğitim kapsamında yaratıcı drama atölyesine katıldı. Pansiyon etüt saatinde yapılan etkinlikte öğrenciler, birbirinden güzel canlandırma ve rol oynama etkinlikleri sergilediler.

15.02.2022 1251

15-02-202215-02-2022